Tabletnieuws van Sony en Samsung

0

Sony heeft per ongeluk informatie
uitgelekt over de nieuwe tablets S1 en S2. En de Samsung Galaxy Tab 8.9 is op Amazon verkrijgbaar als
pre-order.

Engadget heeft opgemerkt dat op de website van Sony een document was geplaatst over de nog niet uitgebrachte tablets
S1 en S2. Op de bijgevoegde foto’s van de S1 en S2 is te zien dat de tablets het Android Honeycumb besturingssysteem gebruiken. De foto’s laten echter tegenstrijdige versies van het besturingssysteem zien. De foto’s tonen zowel versie 3.1 als versie 3.2. Volgens Engadget heeft Sony de pagina verwijderd van de website.

Op het moment is er nog geen nieuws van de door Sony aangekondigde ereaders. In juli vertelde
Sony dat de verwachte lancering van de ereaders in augustus zal zijn. De ereaders zouden in Amerika voorafgaand aan de nieuwe tablets worden uitgebracht. Echter het gerucht gaat dat de ereaders snel verkrijgbaar zullen zijn. Sony heeft namelijk de huidige ereadermodellen niet meer op voorraad.

Gisteravond liet Engadget weten dat op de website van Amazon.co.uk stond vermeld dat de Samsung Galaxy Tab 8.9 verkrijgbaar is als pre-order en zal verschijnen op 11 augustus. Echter vandaag staat op Amazon een andere release datum, namelijk één dag later: 12 augustus. De releasedatum van de kleine tablet is eerder dan verwacht. Toen Samsung berichtte dat de release van de Galaxy Tab 10.1 op 4 augustus zal zijn, vermelde het elektronicaconcern dat de Tab 8.9 ‘later in het jaar’ zal verschijnen op de Britse markt. Ook op Bol.com wordt de tablet al aangeboden als pre-order. Bol.com noemt als levertijd ‘vermoedelijk 4-6 weken’. De tablet is vanwege zijn kleine formaat allicht geschikter voor digitaal lezen dan de Tab 10.1.

(Via: Engadget)

Vorig artikelThe Economist lanceert app voor Android-tablets en nieuw abonnementsmodel
Volgend artikelTime Inc. gaat alle tijdschriften uitbrengen op tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in