Time Inc. gaat alle tijdschriften uitbrengen op tablet

0

Time Inc. heeft vertrouwen in de mogelijkheden die de tablet te bieden heeft voor tijdschriften. De tijdschriftuitgeverij heeft bekend gemaakt al hun tijdschriften aan te bieden op de tablet. Dit is de eerste belangrijke Amerikaanse tijdschriftuitgeverij die alle titels beschikbaar stelt op alle belangrijke tabletplatforms.

Het is de bedoeling van Time Inc. om voor het eind van 2011 al hun 21 tijdschriften uit te brengen als tableteditie. Al eerder verschenen verschillende
titels als app zoals People, Time en Sports Illustrated. Daar voegt de uitgeverij nu ook titels als Entertainment Weekly en Real simple aan toe. De reden voor uitbreiding van het app-aanbod is het hoge aantal downloads van de huidige apps. De apps zijn namelijk meer dan 11 miljoen keer gedownload. Time Inc. laat weten dat honderdduizenden abonnees van de papieren tijdschriften hun abonnement zonder extra kosten uitgebreid hebben met tabletedities.

Maurice Edelson, interim manager, legt de reden uit voor de uitbreiding van het app-aanbod: ‘Nu is het tijd voor ons om deze dappere beslissing te nemen. In het komende jaar zullen er zeker meer consumenten zijn die gebruik maken van tablets, de vraag bespoedigend naar content en dit zal de interesse van adverteerders aandrijven.’

Time Inc. zal zijn tijdschriften uitbrengen voor o.a. Nook Color, Apple iPad, de Androidmarkt en HP TouchPad. De uitgeverij biedt hun klanten de mogelijkheid om hun papieren abonnement kosteloos uit te breiden met de app, ook biedt de uitgeverij de mogelijkheid om alleen een digitaal abonnement te nemen of om een los tijdschrift te kopen.

(Via: FierceMobileContent)

Vorig artikelTabletnieuws van Sony en Samsung
Volgend artikelBookeen lanceert webwinkel voor ebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in