BenQ lanceert nReader K61

0

BenQ heeft afgelopen vrijdag de nReader K61 in Taiwan gelanceerd. Het is na de K60 de tweede ereader van het Taiwanese bedrijf. De ereader heeft een SiPix-scherm en via de wifi- en 3G-verbinding kunnen draadloos ebooks gekocht worden. Voorlopig is de ereader enkel in Taiwan verkrijgbaar.

De K61 heeft naast de draadloze verbindingen ook de beschikking over een touchscreen. Verder komt de ereader met 2 GB opslagruimte en een SD-kaartingang, mini-USBpoort, een 3,5-inch audio-aansluiting, spraakfunctie en onder meer ondersteuning voor het ePub-formaat.

BenQ heeft naar eigen zeggen afspraken gemaakt met uitgevers van tijdschriften en magazines om content te leveren voor het apparaat. Mensen die de ereader de eerste paar weken kopen krijgen een gratis maandabonnement op een lokaal dagblad naar keuze. De krant wordt dan dagelijks draadloos naar de lezer verzonden.

De ereader is in diverse winkels te koop. Volgens een woordvoerder van BenQ is nog niet bekend of het apparaat binnenkort ook buiten Taiwan aangeboden zal worden.

(Via: Yahoo.)

Vorig artikelEen op vier kinderen in VS heeft ebook gelezen
Volgend artikelPocketbook maakt prijzen nieuwe ereaders bekend
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in