Pocketbook maakt prijzen nieuwe ereaders bekend

0

Aan het begin van de Frankfurter Buchmesse heeft Pocketbook de prijzen voor de vier nieuwe ereaders en de nieuwe tablet bekendgemaakt. Met 159 euro is de tablet de goedkoopste, het duurste is de 9,7-inch eInk-ereader met een prijs van 399 euro.

De eerste multimedia-leestablet van Pocketbook zal onder de naam Pocketbook IQ op de markt verschijnen. Het apparaat, met een LCD-scherm, draait op het licht verouderde Android 2.0 en heeft een wifi-verbinding voor het draadloos downloaden van ebooks en andere content. De Pocketbook IQ heeft een processor van 533 MHz, waardoor het anders dan de iPad en vergelijkbare tablets niet voor HD-video en zware games geschikt is. Wel komt het apparaat voor een gunstigere prijs, namelijk 159 euro.

Het goedkoopste nieuwe ereadermodel van Pocketbook wordt de Pocketbook Pro 602, voor een prijs van 199 euro. Deze ereader komt met een scherm met een grootte van 6 inch en heeft de beschikking over wifi. Wie daarnaast ook een 3G-verbinding en een Wacom-aanraakscherm wil, kan kiezen voor de Pocketbook Pro 603, die voor 269 euro op de markt zal komen.

Pocketbook komt verder ook met twee ereaders met een 9,7-inch eInkscherm. De Pocketbook Pro 902 heeft een draadloze verbinding via wifi en zal te koop zijn voor 329 euro, de Pocketbook Pro 903 heeft daarbij ook een 3G-verbinding en een Wacom-aanraakscherm. Deze laatste heeft dan ook de hoogste prijs en zal voor 399 euro verkocht gaan worden. Alle nieuwe eInk-ereaders van Pocketbook hebben 2 GB intern geheugen.

De nieuwe modellen zullen vanaf november in de winkels liggen.

(Via: Lesen.net.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in