UniBook.com stapt in ebooks

0

Op de website van de Belgische self-publishing uitgeverij en online boekwinkel UniBook zijn sinds kort 3.000 ebooks en de bijhorende ereaders te verkrijgen. Op termijn zullen auteurs ook zelf ebooks in het ePub formaat kunnen aanbieden.

UniBook.com, onderdeel van het Belgische bedrijf Peleman Industries, startte twee jaar geleden met het ontwikkelen van een self publishing platform. Naast boeken van auteurs die hun werk in eigen beheer uitgeven kunnen sinds kort ook ruim 150.000 Nederlandstalige boeken besteld worden, en ruim 3.000 ebook titels.

Naast de ebooks verkoopt UniBook ook de BeBook en de BeBook Mini. UniBook is nog in gesprek met andere leveranciers, maar kon nog niet zeggen welke ereaders er nog meer aangeboden zullen gaan worden. De Sony Readers en de Kindle laten zeker nog even op zich wachten.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om zelf ebooks te publiceren op UniBook.com. Aan die mogelijkheid wordt gewerkt, aldus Luc Spooren van UniBook. Het is op termijn de bedoeling dat auteurs hun boek ook als ePub ebook kunnen aanbieden, waarbij UniBook voor de conversie zorgt.

Eerder dit jaar kondigde het Nederlandse Schaduwschrijvers een samenwerking met UniBook aan, om zodoende de zichtbaarheid van hun titels te vergroten.

Naast UniBook is ook Boek.be actief op de Belgische ebookmarkt, met e-boek.org.

(Bron: Persbericht)

Vorig artikelDualscreen XO-laptop van de baan
Volgend artikelDrie soorten ebook piraten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in