Nieuwe ereaders vanaf eind november in Nederland

0

Vanaf 29 november zullen er een aantal nieuwe ereaders op de Nederlandse markt komen. Distributeur Ndigo Business maakte bekend dat het bedrijf in totaal zeven nieuwe modellen introduceert, waarvan vijf van PocketBook, een van enTourage Systems en een van iRiver.

Van de vijf nieuwe PocketBooks komen er vier ereaders met eInkscherm. Daarnaast introduceert het Oekraïense bedrijf PocketBook ook een tablet met LCD-scherm. De ereaders komen in twee verschillende groottes, twee met een 6-inch scherm en twee met een 9,7-inch scherm. Alle ereaders beschikken over wifi en Bluetooth, twee modellen hebben daarnaast een Wacom-touchscreen en 3G-verbinding. De ereaders zijn verder uitgerust met eenvoudige toegang tot de ebookwinkel van Bookland.net. De prijzen van de nieuwe ereaders van PocketBook liggen in Nederland tussen de 199 en 399 euro. De PocketBook IQ, een 7-inch Android-tablet met LCD-scherm komt voor de prijs van 159 euro in de winkels te liggen.

Daarnaast is vanaf 29 november ook de enTourage Pocket eDGe in Nederland te koop. Dit apparaat is het kleine broertje van de enTourage eDge die eerder dit jaar al op de markt is gekomen. De Pocket eDGe, een dualbook, is uitgerust met een 6-inch eInkscherm en een 7-inch LCD-scherm. Beide schermen staan met elkaar in verbinding, zo kunnen documenten en afbeeldingen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. De Pocket eDGe is met name gericht op de educatieve markt. Het apparaat zal voor 399 euro verkocht worden.

Als laatste zal ook de iRiver Cover Story op 29 november voor het eerst geleverd worden. Dit apparaat is een 6-inch ereader met aanraakscherm. Hij beschikt over 2 GB geheugen en kan onder meer ePub, PDF en MP3-bestanden aan. Ook zit er een functie voor het opnemen van geluid op de ereader. De iRiver Cover Story komt op de markt voor 229 euro.

De nieuwe modellen zijn nu al in enkele winkels in de voorbestelling en zullen vanaf 29 november geleverd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in