Qinqo-kaarten nu ook bij Dixons en MyCom verkrijgbaar

0
DELEN

De downloadkaarten van Qinqo zijn vanaf nu ook bij Dixons en MyCom te koop. Tot nu toe waren de cadeaukaarten voor ebooks enkel in boekhandels te koop. Het totaal aantal winkels waar de downloadkaarten liggen overstijgt inmiddels de 600.

Met Qinqo-kaarten kunnen consumenten ebooks op een tastbare manier cadeau doen. De kaarten zijn momenteel enkel offline beschikbaar. Er kan gekozen worden uit drie vormen, titelkaarten waarmee een enkel ebook cadeau gedaan kan worden, auteurskaarten met meerdere ebooks van eenzelfde auteur en genrekaarten met meerdere ebooks uit een genre.

Na aanschaf van een downloadkaart kunnen de ebooks via de website van Qinqo gedownload worden. De kaarten waren al eerder te koop bij Read Shop, Read Shop Expres en Plantage en liggen binnenkort ook in de schappen van AKO.

Fabian van Straten, category manager bij BAS Group, moederbedrijf van Dixons en MyCom, is blij met de komst van Qinqo-kaarten: “Mycom en Dixons zijn erg sterk in de verkoop van ereaders en tablets. We willen consumenten die bij ons een ereader of tablet kopen ook ebooks verkopen. We zijn erg blij dat dat nu kan dankzij de mooie en praktische oplossing van QINQO”.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER