Galaxy Tab 10.1v vanaf vandaag te bestellen bij Vodafone

0

Vanaf vandaag is de Galaxy Tab 10.1v bij Vodafone te bestellen voor een bedrag van 599 euro. Het gaat om een ouder model van de Galaxy Tab 10.1. Eind maart kondigde Samsung aan dat het bedrijf het ontwerp van de Tab 10.1 grondig had aangepast in reactie op de lancering van de iPad 2. Dit vernieuwde model zal pas over enkele maanden op de markt verschijnen.

Qua specificaties verschillen beide modellen van de Galaxy Tab 10.1 niet veel. Het model dat Vodafone vanaf vandaag in de aanbieding heeft is met 10,9 millimeter iets dikker (vgl: 8,6 mm) en heeft een camera van 8 megapixels in plaats van 5 MP. Tevens staat er op het model van Vodafone een kale versie van het Android 3.0 besturingssysteem geïnstalleerd. De later te verschijnen Galaxy Tab 10.1 zal zijn uitgerust met een speciale gebruiksvriendelijke schil van Samsung.

De Galaxy Tab 10.1v heeft een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Daarnaast heeft het apparaat een schijfruimte van 16 GB, een 1 GHz dualcore processor, wifi en 3G-verbinding en een gewicht van 590 gram. Je kunt de Galaxy Tab 10.1v los voor 599 euro aanschaffen. In combinatie met een Vodafone-abonnement is het toestel zelfs gratis.

De ge-update versie van de Galaxy Tab 10.1 zal op 8 juni op de markt komen. In de Verenigde Staten zal deze tablet voor prijzen vanaf 499 dollar over de toonbank gaan. Hoeveel het apparaat in Nederland gaat kosten en of hij ook direct hier te koop zal zijn is niet bekend.

Vorig artikelBouw je eigen boek- of tijdschriften-app
Volgend artikeliPad-app Google Books krijgt update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in