LG kondigt Android-tablet aan

0

Net als concurrent en landgenoot Samsung komt ook LG Electronics nog dit jaar met een Android-tablet. Samsung brengt de Galaxy Tab naar verwachting dit kwartaal op de markt, LG volgt in het laatste kwartaal. Eerder was al bekend dat het bedrijf ook werkt aan een tablet met Windows 7.

De Windows-tablet krijgt een 10,1-inch scherm en verder onder meer een Intel Atom Z530 processor, een geheugenkaartingang en een camera. Deze tablet werd getoond op Computex 2010. Wanneer hij op de markt komt is nog niet bekend.

Ook over de Android-tablet is nog niet al te veel bekend. Volgens een persbericht van LG zal deze in elk geval beter zijn dan wat er op dit moment op de markt is.

Met de aankondiging van de tablet van LG is er weer een grote speler die in 2010 de tabletmarkt betreedt. Eerder was dat dus al Samsung, maar ook HP, Asus, MSI en Nokia kondigden dergelijke apparaten aan. Bij een aantal van die nieuwe tablets krijgt de consument waarschijnlijk eveneens de keuze uit Android of Windows 7.

(Via: Engadget.)

Vorig artikelMirasol nog energiezuiniger dan eInk
Volgend artikelApple onderzoekt mogelijke fraude App Store
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in