Sony zet nieuwe ereaders op eigen site

0

Sony heeft middels een persbericht de nieuwe ereaders PRS-300 en PRS-600 bevestigd. In hetzelfde bericht wordt ook bekend gemaakt dat ebooks in de Sony eBookstore $ 9,99 zullen kosten.

Nieuwe boeken en bestsellers uit de New York Times lijst zullen $ 9,99 gaan kosten. Deze zullen in de Sony eBookstore beschikbaar zijn. Daar zijn ook 1 miljoen gratis ebooks van het Google Books Project te vinden en te downloaden.

De nieuwe ereaders zullen onderdeel gaan uitmaken van de nieuwe Reader Pocket Edition lijn en de Reader Touch Edition lijn. Sony bevestigt ook dat de ereaders eind augustus beschikbaar zullen worden.

De Reader Pocket Edition bevat de PRS-300 met haar 5 inch scherm en zal verkrijgbaar zijn in marineblauw, roze en zilver. Er kunnen 350 ebooks in en je kunt zo’n twee weken lezen met een batterijlading. Deze ereader schijnt makkelijk met een hand te bedienen te zijn.

De Reader Touch Edition bevat de PRS-600: een 6 inch touchscreen met snelle intuïtieve navigatie en pagina’s omslaan, highlighten en annoteren doe je met je vingers of met de stylus.

Ook is nu bevestigd dat beide ereaders Apple Mac ondersteuning hebben.

(Via: Sony persbericht.)

Vorig artikelMax Havelaar Of de koffiveilingen der Nederlandsche Handelsmaatschappy
Volgend artikelDell en Intel geven tablet weg bij ebook abonnement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in