Nieuwe Sony Reader PRS-T3 komt met ingebouwde cover

0

Sony heeft gisteren de nieuwste ereader van het bedrijf gepresenteerd. Het gaat om de PRS-T3, de opvolger van de PRS-T2. De ereader heeft onder meer een scherper scherm en wordt geleverd met een sleepcover.

Dat laatste is misschien nog wel het meest opvallend aan de nieuwe ereader. Je kunt hem namelijk niet zonder cover gebruiken, aangezien deze met de achterkant van het apparaat zit verbonden. Wel is het mogelijk de cover in te wisselen voor een cover met ingebouwde verlichting van Sony.

Want in tegenstelling tot concurrenten als Amazon en Kobo, heeft de nieuwe Sony Reader geen ingebouwde schermverlichting. Wel beschikt de PRS-T3 over wifi, fysieke bladerknoppen, 2Gb geheugen en een scherm met resolutie van 758 bij 1024 pixels.

De batterij van de ereader houdt het volgens de specificaties zo’n 2 maanden uit. Wanneer je een losse adapter koopt, kun je binnen enkele minuten een lege batterij zo ver opladen zodat je weer een volledig boek kunt lezen. Via de USB-kabel duurt het opladen een stukje langer.

De nieuwe ereader is nu al te bestellen via onder meer Bol.com, voor 139 euro.

Vorig artikelCarta: nieuwe generatie eInkschermen
Volgend artikelDigitaal droomboek alleen voor smartphone, tablets en browser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in