iRex DR800SG krijgt eigen eBook Mall

0

Bij de iRex DR800SG ereader is een ebookwinkel gemaakt, zodat je direct via het 3G modem ebooks kunt kopen in de zogenaamde iRex eBook Mall. De eBook Mall bevat verschillende aanbieders waar ebooks, tijdschriften en kranten gekocht kunnen worden.

De iRex DR800SG werd op 23 september gepresenteerd in New York. De ereader heeft een 8,1 inch schermdiagonaal en wereldwijde 3G ontvangst middels een ingebouwde 3G module. iRex werkt samen met Barnes & Noble voor de verkoop van het apparaat en NewsPaperDirect, ’s werelds grootste elektronische krant.

Via de 3G connectie kunnen bezitters van de DR800SG via de eBook Mall bij verschillende retailers hun ebooks, kranten of tijdschriften kopen. De eBook Mall, gemaakt door YooSSS, is exclusief ontworpen voor iRex Technologies. De eBook Mall moet een platform zijn waar iedereen zijn favoriete ebook kan kopen via een verscheidenheid aan aanbieders.

“De eBook Mall is een unieke ervaring voor boekenliefhebbers.” zegt Marco Dings, directeur van Yoosss. Volgens hem maakt de eBook Mall de iRex DR800SG uniek ten opzichte van andere vergelijkbare ereaders. “En dit is nog slechts het begin…” aldus Dings.

Hans Brons, medeoprichter en directeur van iRex Technologies: “Wij geloven sterk in een businessmodel waarbij uitgevers hun eigen winkels met een eigen prijsbeleid en strategie kunnen neerzetten. De eBook Mall draagt hier aan bij: onze contentpartners kunnen hun ebooks, tijdschriften en kranten aanbieden op de iRex DR800SG.”

Of de iRex DR800SG ook naar Nederland komt, is tot op heden nog onbekend.

Vorig artikelPlasterks innovatiepotje voor traditionele media
Volgend artikelPixel-Qi neemt schermen december 2009 in productie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in