Kindle Unlimited nu ook in Spanje en Italië

0

Amazon heeft de abonnementsdienst Kindle Unlimited nu ook in Spanje en Italië op de markt gebracht. Eerder lanceerde het de dienst al in de VS, Groot-Brittannië en Duitsland. Gebruikers hebben voor nog geen 10 euro per maand toegang tot vele duizenden Engelstalige titels en 15.000 lokale titels in Italië en 25.000 lokale titels in Spanje.

In Spanje overschaduwt Amazon in een klap de al langere tijd actieve 24Symbols. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk al direct bijna 10.000 lokale titels meer in het aanbod dan de plaatselijke speler. Ook abonnementsdienst Skoobe is sinds kort beschikbaar in Spanje, met een aanbod van slechts 5.000 titels.

Onder het aanbod in Spanje zijn titels van onder anderen Santiago Posteguillo, Jorge Magano en Gabriel García Márquez. In Italië kunnen gebruikers boeken lezen van onder anderen Anna Premoli, Marcello Simoni en John Williams.

Het lijkt erop dat we in Nederland voorlopig nog even geduld moeten hebben voordat Kindle Unlimited beschikbaar komt. Eerder werd gesproken over een opening in oktober van een plaatselijke Kindle Store, maar dat is blijkbaar niet gelukt.

Vorig artikelElly’s Choice november: 10 boeken voor 2,99
Volgend artikelAmazon wil maximumprijs voor ebooks in Nederland
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in