Amazon introduceert ‘all you can eat’-abonnement voor kinderen

0

Internetretailer Amazon heeft een nieuw abonnementsmodel gelanceerd dat zich met name richt op kinderen en gezinnen. Met FreeTime Unlimited kunnen kinderen voor een vast bedrag per maand ongelimiteerde toegang krijgen tot boeken, apps, video’s en spelletjes die geschikt voor hun leeftijd zijn.

Bij de aankondiging van de Kindle Fire HD gaf Amazon al aandacht aan de nieuwe FreeTime-functie waarmee ouders precies kunnen bepalen wat hun kinderen op de Kindle Fire mogen doen. Vandaag komt daar nog een extra dimensie bij met het Spotify-achtige model voor kinderen.

Uitgevers als Disney, Chronicle Books, DC Comics, Houghton Mifflin Harcourt, Marvel en Nickelodeon stellen content beschikbaar voor het nieuwe model. In FreeTime Unlimited heeft elk kind zijn eigen profiel, en heeft het toegang tot diverse media. De apps zijn ontdaan van advertenties en ook is het in-app betalingssysteem uitgeschakeld, waardoor kinderen hun ouders niet met onverwachte kosten kunnen opzadelen.

Leden van Amazons Prime-abonnementssysteem betalen $2,99 per kind of $6,99 voor het hele gezin voor de nieuwe functie waarmee kinderen kunnen bladeren door een enorm aanbod dat speciaal voor hun leeftijd is samengesteld. Klanten van Amazon die geen Prime-abonnement hebben betalen $4,99 per kind of $9,99 voor het hele gezin.

Voor volwassenen heeft Amazon momenteel nog geen ‘all you can eat’-model beschikbaar. Wel kunnen Prime-leden maandelijks een ebook gratis lenen uit het aanbod van de Kindle Lending Library.

Vorig artikelQinqo-kaarten nu ook bij Dixons en MyCom verkrijgbaar
Volgend artikelEbooks slecht leesbaar door fout in Adobe-software

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in