eReaders.nl bouwt forum uit met persoonlijke profielpagina’s en berichtenbox

0

De naam van onze website slaat niet alleen op apparaten, maar ook op de mensen die graag digitaal lezen: de e-Readers van Nederland. Om dat te benadrukken hebben we een aantal functies toegevoegd aan onze website. Zo kan ieder geregistreerd forumlid nu een profielpagina inrichten die voor anderen zichtbaar is. Het is daarnaast mogelijk om berichten achter te laten op iemands profielpagina.

Ons forum is niet alleen uitgegroeid tot een flinke kennisbank met informatie over ereaders, ebooks en digitaal lezen in het algemeen, maar ook tot een plek waar gelijkgestemden met elkaar kunnen babbelen over digitaal lezen en elkaar bijvoorbeeld tips geven over acties en gratis ebooks. De stand aan het begin van 2012 is dat er 2.047 geregistreerde leden zijn die samen 20.254 reacties hebben geplaatst in 2.160 forumtopics.

Om deze community verder te versterken hebben we persoonlijke profielpagina’s toegevoegd. Iedere geregistreerde forumgebruiker kan nu wat meer over zichzelf vertellen en een twitteraccount toevoegen, waardoor je laatste tweets zichtbaar worden op je profiel. Ook is het mogelijk om een bericht te plaatsen op iemands profielpagina. Op die manier willen we de onderlinge interactie verder stimuleren, zonder dat het forum ‘vervuilt’. Verder is nu via je profiel eenvoudig te zien wat je laatste forumbijdragen en reacties waren.

Ook de indeling van het forum krijgt de komende tijd een update. Naast de focus op hardware krijgt nu ook alles rondom digitale content een eigen plek. In de nieuwe categorie ‘Content’ kunnen forumbezoekers berichten kwijt in de fora ‘ebooks’, ‘gratis ebooks’, ‘kranten & tijdschriften’ en ‘applicaties’.

Dus waar wacht je nog op? Als je jezelf nog niet geregistreerd had, doe dat dan hier. En als je al een gebruikersaccount hebt dan kun je hier je persoonlijke profielpagina aanvullen. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in