Alcatel presenteert 4-inch ereader

0

Morgen vangt de jaarlijkse gadgetbeurs CES weer aan. In aanloop daar naar toe tonen verscheidene fabrikanten nieuwe producten. Zo ook Alcatel, dat een accessoire heeft ontwikkeld voor bij smartphones: een lichte en kleine 4-inch ereader, de Magic Flip.

De Magic Flip heeft wel wat weg van de tot nu toe min of meer geflopte Txtr Beagle, ook een kleine ereader die als accessoire van een smartphone werd gepromoot. Net als de ereader van Txtr maakt de Magic Flip via Bluetooth verbinding met je smartphone of tablet. Vervolgens kun je er boeken vanaf je smartphone of tablet op zetten.

De Magic Flip is daarbij nog iets kleiner, met een eInkscherm van 4 inch en daarmee net zo groot als de gemiddelde smartphone. Het apparaat zal volgens het bedrijf de komende maanden op de markt komen.

(Via Engadget)

Vorig artikelAuteurs in beroep tegen Fair Use-uitspraak Google Books
Volgend artikelKindle-app voor iOS krijgt ‘flashcards’
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in