Winter VertragingsApp in prijs verlaagd vanwege de koude

0

Het winterweer stuurt de dienstregeling van het openbaar vervoer in de war, met serieuze vertragingen tot gevolg. Daar speelt de VertragingsApp handig op in met een kortingsactie. De wintereditie van deze iOS-app, die literaire verhalen voorschotelt afgestemd op jouw wachttijd, is tot en met 10 februari in prijs verlaagd.

De wintereditie is de vierde uit de reeks VertragingsApps, geschikt voor de iPad, iPhone en iPod Touch. De vorige edities bevatten verhalen en boekfragmenten van de uitgeverijen Athenaeum-Polak & Van Gennep, Nijgh & Van Ditmar, Querido en Q. Aan de wintervariant werd ook leesvoer van De Arbeiderspers en Uitgeverij Cossee toegevoegd. In totaal biedt de Winter VertragingsApp 18 verhalen aan van onder anderen Gerbrand Bakker, Anna Enquist, Arthur Japin, Marente de Moor en Dante.

Afhankelijk van de wachttijd die je ingeeft, krijg je verhalen aangereikt met een leestijd tussen 5 en 60 minuten. Aangezien het koude weer dezer dagen heel wat vertraging met zich meebrengt, is de app tot en met 10 februari verkrijgbaar in de App Store voor 0,79 euro in plaats van 2,99 euro.

(Via: iPadclub)

Vorig artikelMultimedia ebooks maken in de browser met Red Staple
Volgend artikelOnderzoek: leeservaring digitale magazines nog niet optimaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in