Winnaar prijsvraag Icarus eXcel

0

Vorige week schreven we een wedstrijd uit waarbij je kans maakte op de Icarus eXcel, een ereader met een scherm van van 9,7 inch. Lees verder om te zien wie de winnaar is geworden.

De Icarus eXcel gaat naar Linda Schoonmade (linjea), met haar motivatie waarom zij nu juist een 9,7 inch ereader zou willen winnen:

Als medewerker in een onderzoeksinstituut heb ik vanaf het eerste begin de voordelen van e-readers gezien. Een e-reader is een perfect apparaat om al die artikelen en e-books in te laden. Geen gesjouw meer met stapels artikelen voor in de trein, of balen omdat je een paar artikelen op je werk hebt laten liggen. Alles bij elkaar op 1 apparaat.

Deze Icarus-reader heeft daarnaast een perfect formaat. De literatuur is door het grote scherm heel erg goed te lezen. Dit geldt zeker voor illustraties, tabellen en grafieken. Daarnaast is de functie voor maken van goede aantekeningen onmisbaar.

We wensen Linda veel plezier met haar Icarus eXcel en bedanken iedere deelnemer aan de prijsvraag voor zijn of haar inzending.

Vorig artikel27% van tabletgebruikers leest ebooks
Volgend artikelBook in a Box : ebooks als tastbaar cadeau

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in