Book in a Box : ebooks als tastbaar cadeau

0
DELEN

Met producten als de eBookkaart en de eBookstick werden er in Nederland al enkele verdienstelijke pogingen ondernomen om het ebook tastbaar te maken. Book in a Box wil precies hetzelfde doen in Vlaanderen, met een geschenkdoosje vol digitale thrillers van onder meer Stieg Larsson en Harlan Coben.

De ontvanger van zo’n ebook-cadeaubox kan twee titels kiezen uit 22 e-thrillers van de hand van gerenommeerde auteurs als Stieg Larsson, Karin Slaughter, Nicci French en Harlan Coben. Deze boeken kan hij met behulp van een meegeleverde unieke code in digitale vorm downloaden. De ebooks worden geleverd in het ePub-formaat en zijn beveiligd met Adobe DRM.

‘Ons cadeauconcept rond ebooks is uniek in Vlaanderen’, meent initiatiefnemer Steven Gardyn. ‘Book in a Box is de enige Vlaamse speler die het digitale boek omzet in een tastbaar cadeau dat je aan iemand kan overhandigen.’

De ebooks die Book in a Box verdeelt zijn vooralsnog enkel thrillers. ‘In de digitale boekenwereld is misdaad nu eenmaal één van de populairste genres’, verklaart Gardyn.

De box met e-thrillers kost 24,95 euro en de ebooks zijn te downloaden via bookinabox.be of bookinabox.nl.

(Via: Het Nieuwsblad)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER