Gerucht: Ereader van Pocketbook met camera

0

De van oorsprong Oekraïense ereaderfabrikant Pocketbook lijkt weinig last te hebben van de crisis in eigen land. Enkele dagen geleden kwam er nog het nieuws dat ze een waterdichte ereader in ontwikkeling hebben, vandaag komt daarbij het gerucht dat er een ereader met ingebouwde camera van het merk aankomt.

De Pocketbook Ultra dook op op een design-site en heeft naar verluidt het nieuwste eInkscherm Carta – hetzelfde dat Amazon in de nieuwste Paperwhite gebruikt. Opvallender is het feit dat er een camera op het apparaat lijkt te zitten.

Onduidelijk is nog wat je er precies aan hebt. Betekent dit dat de ereader bijvoorbeeld is uitgerust met tekstherkenning, zodat je eenvoudig teksten kunt inscannen en op je ereader kunt lezen? Op de foto’s die zijn uitgelekt is ook een klein led-lampje te zien voor een flitser. Ook opmerkelijk is de aanwezigheid van twee bladerknoppen aan de achterkant van het apparaat.

Voor de bevestiging van de komst van de nieuwe Pocketbook Ultra, en voor het antwoord op de vraag of hij daadwerkelijk een camera heeft, zullen we nog even geduld moeten hebben.

Vorig artikelKranten en tijdschriften nog weinig op ereader gelezen
Volgend artikel‘Onyx komt binnenkort met eInk-smartphone’
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in