Gerucht: Ereader van Pocketbook met camera

0
DELEN

De van oorsprong Oekraïense ereaderfabrikant Pocketbook lijkt weinig last te hebben van de crisis in eigen land. Enkele dagen geleden kwam er nog het nieuws dat ze een waterdichte ereader in ontwikkeling hebben, vandaag komt daarbij het gerucht dat er een ereader met ingebouwde camera van het merk aankomt.

De Pocketbook Ultra dook op op een design-site en heeft naar verluidt het nieuwste eInkscherm Carta – hetzelfde dat Amazon in de nieuwste Paperwhite gebruikt. Opvallender is het feit dat er een camera op het apparaat lijkt te zitten.

Onduidelijk is nog wat je er precies aan hebt. Betekent dit dat de ereader bijvoorbeeld is uitgerust met tekstherkenning, zodat je eenvoudig teksten kunt inscannen en op je ereader kunt lezen? Op de foto’s die zijn uitgelekt is ook een klein led-lampje te zien voor een flitser. Ook opmerkelijk is de aanwezigheid van twee bladerknoppen aan de achterkant van het apparaat.

Voor de bevestiging van de komst van de nieuwe Pocketbook Ultra, en voor het antwoord op de vraag of hij daadwerkelijk een camera heeft, zullen we nog even geduld moeten hebben.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER