Acer gaat samenwerking met Txtr aan

0

Na Asus gaat ook fabrikant Acer een samenwerking aan met het Duitse ereadingbedrijf Txtr. Acer zet Txtr in voor de Acer LumiRead Store, die onder meer op het openingsscherm van de Iconia Tab A500 komt.

De boekwinkel van Txtr en Acer start in meerdere Europese landen, te weten Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Ierland en Spanje. Txtr beheert de ebookwinkel en draagt zorg voor de hele gebruikservaring in de online winkel. Allereerst wordt de ebookwinkel geintegreerd in de Iconia Tab A500, een 10,1 inch Android-tablet van Acer. Later zullen nog andere Acer-tablets volgen.

Volgens Txtr heeft het bedrijf nu al een totaal aanbod van meer dan 400.000 titels in Europa. Het bedrijf is in gesprek met diverse uitgevers voor de levering van meer titels en hoopt later ook buiten Europa ebooks te kunnen gaan aanbieden in samenwerking met andere fabrikanten.

Txtr is bekend van de applicaties die het heeft ontwikkeld voor onder meer Bol.com. Daarnaast beheert het diverse ebookwinkels, waaronder eerder die van Asus en nu ook die van Acer. Vorige week werd nog bekend dat het Amerikaanse bedrijf 3M een groot belang in Txtr heeft genomen.

(Via: Persbericht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in