PressReader geoptimaliseerd voor Android Honeycomb

0

De krantendienst PressReader heeft sinds kort een speciale versie voor Android Honeycomb. PressReader for Honeycomb is geoptimaliseerd voor de grotere schermen van apparaten die gebruik maken van dit tablet-besturingssysteem. Met PressReader kun je je abonneren op een groot aantal internationale kranten.

PressReader heeft nu twee Android-apps, een voor smartphones en een voor tablets. De nieuwe tablet-app maakt beter gebruik van de extra mogelijkheden die tablets bieden voor het lezen van kranten, zoals krachtigere hardware en een groter scherm.

Met PressReader kun je zo’n 1.800 kranten en tijdschriften lezen, uit 95 landen en in 48 talen. Je kunt abonnementen afsluiten maar ook afzonderlijke edities aanschaffen. De kranten worden weergegeven zoals ze in gedrukte vorm verschijnen.

Tot enkele maanden geleden was het ook mogelijk via PressReader de Nederlandse dagbladen Volkskrant en NRC Handelsblad te lezen. Deze hebben zich echter teruggetrokken van het platform en zijn nu enkel nog via de eigen apps te lezen. De Pers is als enige Nederlandse krant overgebleven. Wel zijn nog steeds een aantal Vlaamse kranten beschikbaar, waaronder bijvoorbeeld De Morgen, De Standaard, en Het Nieuwsblad.

PressReader heeft ook applicaties voor Blackberry, iPad, Windows en WebOS.

(Via The Digital Reader.)

Vorig artikelAmazon neemt Britse webshop The Book Depository over
Volgend artikelEreader- en tabletbezitters lezen relatief veel gedrukte media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in