BADGEr: naamplaatje met e-Ink scherm

0

Deelnamers aan de OHS2013 conferentie krijgen een wel heel bijzondere badge opgespeld. De BADGEr is voorzien van een e-Ink scherm ter grootte van een creditcard, vijf programmeerbare knoppen en een eenvoudige processor.

OHS staat voor Open Hardware Summit, een evenement dat jaarlijks wordt gehouden bij het Massachusetts Institute for Technology (MIT). Het congres staat in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van elektronica, mechanica, en DIY biochemie.

Elk jaar krijgen de bezoekers een bijzondere badge opgespeld. Dit jaar betreft het een badge die door de bezoeker geprogrammeerd kan worden. Het display van de BADGEr, zoals het elektronische naamplaatje gedoopt is, maakt gebruik van de energiezuinige e-Ink techniek zoals we die kennen van de ereader.

In het naamplaatje is een eenvoudige cpu en een microSD slot verwerkt. Zodoende kunnen er eenvoudige programma’s draaien op de badge. Zo kunnen er interactieve visitekaartjes getoond worden, of eenvoudige games gespeeld worden op de badge.

(via Wearable)

Vorig artikelAmerikaans gerechtshof wil einde aan Apple-verbod op ebookverkoop vanuit ereading apps
Volgend artikelGratis ebook(s) bij een cover voor je Sony Reader!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in