Kobo Touch ereader nu ook in het Nederlands

0

Kobo heeft vorige week een update voor de nieuwste ereader uitgebracht waarin onder meer ondersteuning voor het Nederlands wordt toegevoegd. Ook de Kobo Desktop-software is nu in het Nederlands beschikbaar. Met deze stappen komt de lancering van een lokale afdeling van de ebookdienst weer een stapje dichterbij.

De Kobo Touch is nog niet officieel verkrijgbaar in Nederland, maar via Amerikaanse import hebben verschillende apparaten ons land al bereikt. Wie zijn Kobo Touch reader via wifi bijwerkt, krijgt nu automatisch de nieuwste update voorgeschoteld.

Met de update van zowel de ereader als de Desktop-software is de hele interface in het Nederlands beschikbaar. Ook zijn er nu woordenboeken toegevoegd voor Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans, maar nog niet voor Nederlands. Daarnaast kun je na de update ook Sudoku spelen op de Kobo. Verder ondersteunt de ingebouwde browser nu het direct downloaden van ePub-bestanden naar de ereader.

Vorige week werd bekend dat de Kobo Touch vanaf oktober in Duitsland verkrijgbaar zal zijn. Kobo heeft inmiddels een grote selectie Duitstalige ebooks in het assortiment. Ook een behoorlijk aantal Franstalige en Italiaanse ebooks zijn nu al te koop via Kobo. Wanneer de Nederlandse winkel opengaat is nog niet bekend, Kobo stelde eerder dat dit in het najaar zou zijn.

Vorig artikelAmazon-tablet eind november op de markt voor 250 dollar
Volgend artikelNico Dijkshoorn: “Ik besta niet pas als ik in een kaftje zit”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in