Humo lanceert interactieve app

0

Het Belgische weekblad Humo heeft een app gelanceerd. De app is een interactieve tv-gids met recensies, filmpjes en links. Ook is het volledige nummer van het blad te lezen in de app.

De Humo-app voegt aan de tv-gids een sociaal component toe. De programmasuggesties worden begeleid door de bijbehorende tweets. Je kan via Twitter, Facebook en de app zelf laten weten waar je naar kijkt en wat je daarvan vindt. Daarnaast geeft de tv-gids weer wat anderen en de redactie van Humo vinden van de tv-programmering.

De app wordt dagelijks aangevuld met video’s, cartoons, recensies, lezerscommentaar en artikelen. De applicatie is gratis te downloaden op iTunes. Het volledige nummer van het blad kost 2,39 euro. Humo-abonnees kunnen de digitale versie van het nummer gratis downloaden via de app.

Humo is niet de eerste tv-gids die zich richt op apps. Veronica Magazine en TvGids.nl brachten al eerder een app op de markt voor iPad, iPhone, iPod Touch en Android. De VARAgids is beschikbaar voor iPhone, iPod Touch en iPad.

Momenteel is de Humo-app alleen geschikt voor de iPad, of later nog versies worden gemaakt voor de iPhone of Android-apparaten is niet bekend.

(Via: Humo.)

Vorig artikelHet succes van het ebook in de VS
Volgend artikelVodafone brengt eigen Android-tablets op de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in