TenPages-debuutroman met soundtrack en als iPhone-app

0

De debuutroman van Miel Blok, Arie-Wubbo: de ultieme roadmovie (op papier), is een bijzonder boek. Niet alleen is het boek uitgegeven dankzij TenPages.com ook heeft het boek een soundtrack en is het als iPhone-app verkrijgbaar.

De lezer kan de soundtrack beluisteren door de QR-codes te scannen uit het boek of via de bijgeleverde cd. De iPhone-app smelt het verhaal en de muziek samen tot één geheel. De soundtrack is gemaakt door Joep van Son en Jelle van Veenen. De soundtrack staat op 3FM’s Luisterpaal en wordt daar gewaardeerd met vier sterren en staat momenteel op nummer 1 in de lijst ‘Best gewaardeerd’.

Het boek is uitgegeven dankzij TenPages.com. Op TenPages kan het publiek aandelen kopen in de manuscripten van beginnende schrijvers. Als een manuscript genoeg aandelen heeft verzameld wordt het uitgegeven. Alle 2000 aandelen van Arie-Wubbo waren eind mei vorig jaar verkocht. Het boek was toen het zesde manuscript van TenPages waarvan alle aandelen verkocht waren.

Arie-Wubbo gaat over een uitvinder van de lepel waar geen saus aan blijft kleven. Ondanks zijn succes als zakenman heeft hij zo lang als hij zich kan herinneren een knoop in zijn maag. Zijn psycholoog raadt hem aan om tijd te maken voor leuke dingen. Wat volgt is een bizarre reis vol opvallende ontmoetingen en aparte belevenissen.

Het boek is verkrijgbaar vanaf 15 oktober voor 22,50 euro. De digitale versie kost 8,50 euro.

(Via: IncT)

Vorig artikelGratis iPad-kinderboeken tijdens kinderboekenweek
Volgend artikelHoe reageren KBb en GAU op WPG’s overeenkomst met Apple?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in