Ik heb een ereader of tablet cadeau gekregen. Wat nu?

0

Heb je van de Sint een ereader of tablet gekregen en wil je weten wat je hier zoal mee kan doen? Dan zouden deze links wel eens goed van pas kunnen komen.

Voor wie nog niet goed weet wat digitaal lezen precies inhoudt, raden we onze Beginnersgids ten stelligste aan.

Ben je op zoek naar Nederlandstalige ebooks voor je ereader of tablet, neem dan zeker een kijkje in de categorie ebooks op eReaders.nl, waar je gemakkelijk én snel digitale boeken kan kopen. Deze ebooks zijn niet beveiligd, wat betekent dat je ze probleemloos kan lezen op alle mobiele apparaten die overweg kunnen met ePub en/of PDF.

Het aanbod aan ebooks op eReaders.nl bestaat uit romans, management ebooks en zakelijke ebooks, thrillers, wetenschappelijke ebooks, digitale vrijetijdsboeken en top-15 bestsellers.

Wil je niet meer dan een tientje spenderen aan een ebook? Hier vind je een reeks gratis ebooks en ebooks tot 10 euro.

Je gading nog niet kunnen vinden? Niet getreurd, op onze site vind je een handig overzicht van alle Nederlandse ebookwinkels.

Als je kranten en tijdschriften in digitale vorm wil lezen, en je wil uit je favoriete titels precies datgene selecteren wat jou interesseert, surf je best naar eLinea. Je vindt er artikelen van onder meer NRC, Vrij Nederland en Elsevier en columns van onder anderen Bert Brussen en Dolf Jansen. Deze content kan je op alle digitale dragers lezen.

Wie ebooks wil beheren op zijn of haar PC, kan hiervoor gebruik maken van de gratis programma’s Adobe Digital Editions en Calibre.

Heb je een tablet cadeau gekregen? Dan zijn de ereading apps Bluefire Reader (voor iPhone en iPad) en Aldiko (voor Android) aanraders. En als je op zoek bent naar leuke leesapps voor je tablet, vind je hier onze suggesties.

Een mooie beschermhoes kan altijd van pas komen. Op de Nederlandse website Bliinq.com kan je er eentje op maat laten maken voor jouw ereader of tablet.

Met vragen over je toestel, of om je ervaringen met ebooks, ereaders of tablets te delen met anderen, kan je terecht op ons forum. Wil je de bewegingen op vlak van digitaal lezen op de voet blijven volgen, abonneer je dan op één van onze RSS feeds, meld je aan op onze nieuwsbrief, of volg ons op Twitter en Facebook.

Vorig artikelSony Reader WiFi in de VS in prijs verlaagd
Volgend artikelAmazon gaat Nederland betreden met webwinkel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in