Magazine Allerhande van Albert Heijn nu ook op iPad

0

Allerhande, het kooktijdschrift van Albert Heijn, is nu beschikbaar voor de iPad. Via de app kan je gratis nieuwe en oude edities lezen en bewaren van het blad die verrijkt zijn met video’s. Daarnaast bevat de app een receptendatabase met meer 10.000 recepten.

Het nieuwste nummer van Allerhande is nu te downloaden via de app. Het nummer is volledig gewijd aan Kerst en bevat 108 recepten. Daarnaast bevat de receptendatabase van de app, de receptenvinder, maar liefst 10.000 recepten die eerder in het blad verschenen zijn. De artikelen zijn verrijkt met verschillende video’s zoals instructiefilmpjes, kooklessen en leveranciersvideo’s. Zo bevat de app onder meer video’s over het verweken van gember, het poffen van aardappels, flamberen en een kookles olieballen maken.

Het blad Allerhande verscheen in 1955 voor het eerst maar gaf toen voornamelijk informatie over het bedrijf zelf. Pas later werden er in het tijdschrift recepten en huishoudtips gepubliceerd. Het digitale blad kan je lezen in liggende en staande stand van de iPad. Bladeren doe je doormiddel van swipen. In de app kan je bovendien je favoriete pagina’s bookmarken.

De applicatie is gratis te downloaden via de
App Store.

(Via: iPadclub)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in