Foxconn wil productie Mirasol-ereaders stimuleren

0

Volgens ingewijden wil de Taiwanese fabrikant Foxconn de productie van Mirasol-ereaders stimuleren. Momenteel zijn E Ink Holding en Delta Electronics de grootste producenten van kleurenschermen voor ereaders. Deze technieken hebben echter te maken met beperkingen. Mogelijk zal een dezer dagen op elektronicabeurs CES een eerste ereader met Mirasolscherm aangekondigd worden.

Foxconn is de producent van verschillende bekende apparaten als de Kindle en de iPad. Volgens marktkenners is het bedrijf nu ‘aggressief’ bezig partners te stimuleren om met Mirasolschermen aan de slag te gaan. Het kan dan ook niet lang meer duren voordat de eerste producten met Mirasolscherm op de markt verschijnen.

Mirasol zelf voedt de hype rond hun product door een nieuwe video die enkele dagen geleden op internet werd geplaatst. Hierin is een apparaat te zien dat verschilt van de prototypes die tot nu toe steeds getoond werden door Mirasol. In het filmpje draait het getoonde model op een recente versie van het Android-besturingssysteem. Het zou mogelijk gaan om een ereader van Pocketbook, die volgens de geruchten als een van de eersten een Mirasol-ereader zal presenteren.

Bekijk het nieuwste Mirasol-filmpje hieronder:

(Via: Digitimes.)

Vorig artikelOpenPeak kondigt OpenTablet 10 met transflectief scherm aan
Volgend artikelTussen stem en stilte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in