Kindle-app voor iOS krijgt ‘flashcards’

0

Amazon heeft de Kindle-applicatie voor iOS gisteren een update gegeven. Met deze update richt Amazon zich meer op studenten, die vanaf nu eenvoudig automatische leerkaartjes kunnen maken.

In de nieuwste Kindle-ereader kwam er ook al een functie om zogenaamde flashcards te maken waarmee je onbekende woorden snel kunt leren. Ook in de Kindle-app voor iPhone en iPad zit nu een dergelijke functie. Met deze optie is het mogelijk om (bij geselecteerde boeken) eigen notities of begrippen van Kindle X-Ray om te zetten in leerkaartjes.

Ook voor niet-studenten biedt de app enkele vernieuwingen. Zo kun je nu eenvoudig filteren in alle notities die je hebt gemaakt en is de weergave van woordenboeken verbeterd. Daarnaast zijn nog enkele kleinere verbeteringen doorgevoerd.

De Kindle-app is gratis te downloaden.

Vorig artikelAlcatel presenteert 4-inch ereader
Volgend artikelSamsung introduceert 12,2 inch tablets
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in