Duitse Kindle Store bijna geopend

0

Eind 2010 werd duidelijk dat Amazon van plan is dit jaar een Duitse vestiging van de Kindle Store te openen. Er zijn diverse aanwijzingen dat de opening van deze winkel steeds dichterbij komt. Duitse klanten van Amazon kunnen daardoor waarschijnlijk zeer binnenkort ook een groot aantal Duitstalige ebooks op de Kindle lezen en de Kindle in eigen land aanschaffen.

Gisteren kwamen er een aantal pagina’s over de Kindle online te staan op Amazon.de. Inmiddels heeft het bedrijf deze weer offline gehaald. Een zoektocht op Google levert echter op dat er in de maand maart veel meer pagina’s over een Duitse Kindle op Amazon.de zijn geplaatst. Op een van die pagina’s is te lezen dat de Kindle straks gewoon bij Amazon.de besteld kan worden.

Met de opening van de Duitse Kindle-winkel waagt Amazon zich voor het eerst officieel op een niet-Engelstalig land met ebooks. In augustus vorig jaar lanceerde het bedrijf al wel een Britse versie van de Kindle Store. Ook in Frankrijk voert Amazon momenteel onderhandelingen met uitgevers over de levering van content. Daar lijkt het bedrijf echter beduidend meer tegenstand te treffen dan in Duitsland.

Vorig artikeliPad-app Google Books krijgt update
Volgend artikelSamsung lanceert wifi-versie van 7-inch Galaxy Tab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in