De iPad als krantenkiosk met PressReader

0

De internationale krantendistributeur NewsPaperDirect biedt een iPad-app aan waarmee de ruim 1500 kranten in hun bestand ook op de iPad gelezen kunnen worden. Eerder optimaliseerde het bedrijf de digitale kranten ook al voor ereaders als de Kindle en de Nook. Met de nieuwe PressReader app kun je digitale kranten in de originele opmaak op je iPad lezen.

Met deze nieuwe app wordt de iPad steeds meer een soort digitale kiosk. Via PressReader krijgen abonnees automatisch dagelijks hun selectie internationale kranten op de iPad aangeboden. Verder zijn alle beschikbare kranten ook in losse nummers te downloaden, voor 0,99 dollarcent per aflevering. De app zelf is gratis te vinden in de App Store en de eerste zeven titels zijn gratis te downloaden.

Enkele van de beschikbare kranten in de PressReader app zijn onder andere The Washington Post, USA Today, National Post, The Guardian, International Herald Tribune, Daily Mail, Irish Independent, L’Equipe, Le Figaro, Bangkok Post en Kommersant. Het aanbod Nederlandstalige kranten bestaat onder meer uit de Volkskrant en het NRC Handelsblad.

Een filmpje van de nieuwe app:

(Via: PRWeb.)

Vorig artikelScribd stapt over op HTML5
Volgend artikelUitgevers: Sterke start voor iBookstore
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in