Wolters Kluwer bundelt boek met ebook

0

Wolters Kluwer Health, onderdeel van de Nederlandse zakelijke en educatieve uitgever Wolters Kluwer, gaat in samenwerking met ebookplatform Inkling de papieren uitgaves voortaan bundelen met de digitale uitgave. De uitgever is een van de eerste grote uitgevers van medische boeken die ebook en papier als een product aanbiedt.

Kopers van een boek van de uitgeverij krijgen een activatiecode die ze kunnen gebruiken om het boek in digitale vorm via Inkling te lezen. Inkling is een dienst die het op verschillende platformen mogelijk maakt ebooks te lezen die zijn verrijkt met beeld, geluid en interactieve elementen.

Vanaf dit moment zijn zo’n 100 titels beschikbaar onder het nieuwe model. De gebundelde edities zijn te koop via webwinkels als Amazon en andere retailers.

Wolters Kluwer heeft deze stap genomen om gebruikers de flexibiliteit te geven de boeken van de uitgeverij op verschillende manieren te lezen. Bovendien is het zo mogelijk de informatie in de boeken up-to-date te houden.

Inkling werkt sinds 2010 aan digitale studieboeken en kwam in 2012 met een platform dat de concurrentie moest aangaan met iBooks Author. Hiermee kunnen uitgevers zelf laagdrempelig interactieve studieboeken aanbieden.

Vorig artikelActieprijs: Kobo ereader touch edition
Volgend artikelSony sluit Europese ebookwinkels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in