Nog meer tablets: Samsung Galaxy Tab

0

Zoals vele andere fabrikanten zal ook Samsung binnenkort de tabletmarkt betreden. Niet slechts met een tablet, maar voorlopig waarschijnlijk met in totaal drie: een van 7 inch, 8 inch en 10 inch. De 7 inch tablet zal in augustus al verkrijgbaar zijn.

Naar verwachting zijn de tablets uitgerust met het Android besturingssysteem, aangevuld met Samsungs speciale TouchWiz interface. Of de tablets ook zijn voorzien van een Amoled-scherm is nog niet bekend. De aankondiging van de tablets komt kort nadat in een groot aantal landen de Samsung Galaxy S in de verkoop is gegaan. Deze 4-inch mobiele telefoon heeft een Super-Amoled scherm, waarvan geclaimd wordt dat het ook buiten in de zon goed leesbaar is.

De nu naar buiten gebrachte tablets lijken uitvergrotingen van deze Galaxy S. Na de lancering van de 7-inch zou de 8-inch tablet in oktober op de markt moeten komen en de 10-inch in december.

(Via: Geek.com.)

Vorig artikelStemadvies van eReaders.nl
Volgend artikel‘Marktaandeel iBookstore naar 22 procent’
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in