Lees-app Readmill breidt uit

0

Readmill, de leesapp voor iPhone en iPad, is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Inmiddels werken meer dan 75 webwinkels samen met deze cloud-leesapp. Nieuw zijn samenwerkingen met The Guardian, Atavist en ebookcadeausite Livrada.

De drie nieuwe partners van Readmill gebruiken de ‘Send to Readmill’ optie om gebruikers hun bij deze sites aangeschafte ebooks in de cloud te laten lezen. Naast een downloadknop zit er in die webshops nu een aparte knop om de ebookbestanden direct naar je persoonlijke Readmill-account te laten versturen.

Met Readmill kun je je ebookbibliotheek centraal opslaan waarbij de boeken gesynchroniseerd worden tussen smartphone en tablet. Daarnaast is de app uitgerust met een soort sociaal netwerk, waarbij aantekeningen makkelijk gedeeld kunnen worden tussen gebruikers. Zo kun je van gedachten wisselen over bepaalde passages of citaten of een discussie voeren over een boek.

In de toekomst wil Readmill ook op andere platformen dan iOS een app lanceren. Daarnaast werkt het er aan om meer verschillende ebookbestanden te ondersteunen. Daar hoort ook het Kindleformaat bij, maar waarschijnlijk wordt dat dan wel de onbeveiligde versie mobi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in