De Correspondent komt met ‘goedkope en deelbare’ ebooks

0

Het online journalistieke platform De Correspondent brengt in september een eerste boek op de markt. Van elke titel komt zowel een papieren versie als een digitale editie, waarbij het ebook fors goedkoper is en makkelijk deelbaar wordt met vrienden.

Volgens uitgever Ernst-Jan Pfauth van De Correspondent was het een logische stap in het journalistieke proces om ook boeken te gaan uitgeven en past de manier waarop ze dat doen goed bij De Correspondent. Dat schrijft hij in het artikel op De Correspondent waarin het uitgeefproject wordt aangekondigd.

De ebooks van het platform komen beschikbaar in PDF-, ePub- en Kindle-formaat en kosten ‘minder dan de helft’ van de prijs van het papieren boek. Verder zijn ze niet uitgerust met DRM, zodat het ebook makkelijk te delen is met vrienden en familie.

Het eerste boek van De Correspondent is vanaf 15 september te koop. Het gaat om Gratis geld voor iedereen. En nog vijf grote ideeën die de wereld kunnen veranderen, geschreven door journalist Rutger Bregman. De papieren editie van dit boek kost 18 euro (inclusief verzendkosten), de ebookversie 7 euro.

Vorig artikelGeen PRS-T4: Sony stopt met ereaders
Volgend artikelReview Icarus Illumina
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in