E-books handboek 2010 morgen in de winkel

0

Vanaf morgen is het boek E-books Handboek 2010 van Michiel Hatenboer verkrijgbaar in de winkel. Het handboek is een ideaal startpunt voor mensen die meer willen weten over ereaders en ebooks. Je kunt het boek nu al als papieren boek en als ebook bestellen bij InCT.

Het handboek behandelt onder meer de geschiedenis van het ebook tot nu, de hardware modellen die in Nederland tot op heden verkrijgbaar zijn, welke ebooksoftware er beschikbaar is en ook is er een hoofdstuk gewijd aan DRM en auteursrecht.

Het handboek geeft ook een overzicht van sites die gratis ebooks aanbieden en van sites waar je moet betalen voor ebooks. Verder is er een overzicht van websites waar je meer kunt lezen over ereaders en ebooks zoals bijvoorbeeld Mobileread, Teleread en eReaders.nl.

eReaders.nl mocht het boek alvast even bekijken en vond het heerlijk weglezen. Het is echt een must voor mensen die hun eerste schreden in de ebookwereld zetten en er meer over willen weten. Hatenboer heeft degelijk en uitgebreid onderzoek gedaan naar ereaders en ebooks en dit in heldere taal opgeschreven in dit onmisbare Handboek.

Het ebook wordt in zowel Mobipocket als ePub versie aangeboden en is te koop voor €23,21.

(Via: InCT.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in