Volg eReaders.nl op Twitter en win een ereader!

0

eReaders.nl is op Twitter een actie gestart waarmee een 6″ ebook reader ter waarde van €249,- te winnen valt. De actie loopt tot en met 18 oktober 2009.

De ereader die we weggeven is voorzien van een 6″ eInk scherm. Het apparaat ondersteunt meerdere ebook formaten, waaronder ePub. Je kunt dus niet alleen ebooks lezen die je bij Bol.com, Studon of Ebook.nl aanschaft, maar ook pdf documenten en (onbeveiligde) Mobipocket ebooks. Op het interne geheugen van 512 MB kun je tientallen ebooks kwijt. Daarbij kun je het geheugen nog uitbreiden met een SD kaartje.

Bij de ereader krijg je een koptelefoon, een USB kabel, een adapter en een cover geleverd. De ereader weegt 200 gram. Niet veel zwaarder dan een paperback!

Wat moet je doen
Deelname is heel eenvoudig: volg @ereadersnl op Twitter (als je dat niet al deed) en retweet dit bericht. Zorg er in ieder geval voor dat de hashtag #ereadersnl in je tweet staat! Deelnemen kan tot en met 18 oktober 2009. Wij nemen op 19 oktober contact op met de winnende ereadersnl follower.

Update!

50 euro ebooktegoed
Voor de winnaar is niet alleen een ereader te winnen. Studon.nl biedt een ebook tegoed aan van €50,- naar vrije keus bij deze ebookwinkel te besteden.

Vorig artikelNokia 3G booklet in Duitsland met abonnement
Volgend artikelLezen op de Android Archos 5 Tablet met Aldiko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in