Amazon opent Franse Kindle Store en komt met Franse Kindle

0

Vandaag lanceert Amazon.fr de Franse Kindle Store met meer dan 35.000 Franstalige Kindle-boeken. Het bedrijf maakte tevens bekend een Franstalige Kindle op de markt te brengen. De Franse Kindle verschijnt op 14 oktober en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Amazon.fr-klanten als pre-order.

“Franse klanten zijn gepassioneerd over boeken en lezen, en net zoals we hebben gezien in de VS, VK en Duitsland, geloven wij dat zij graag willen lezen op de Kindle,” aldus Greg Greeley, directeur van Amazon European Retail. In de Kindle-winkel worden in totaal meer dan 825.000 titels aangeboden in verschillende talen. Het aanbod omvat onder meer populaire stripromans, nieuwe titels, klassiekers en Franse kranten en magazines. Onafhankelijke auteurs en uitgevers kunnen nu Kindle Direct Publishing gebruiken om hun boeken beschikbaar te maken in de Franse Kindle Store.

De Franstalige Kindle is “de kleinste, lichtste en de meeste betaalbare Kindle ooit”. De ereader heeft een 6-inch eInkscherm, downloadt ebooks binnen 60 seconden, weegt 170 gram en heeft wifi. De Kindle is verkrijgbaar via Amazon.fr voor 99 euro.

“Wij zijn enthousiast om onze eerste Franstalige Kindle en onze nieuwe Kindle store naar miljoenen klanten van Amazon.fr te brengen,” zegt Greg Greeley.

(Via: Amazon)

Vorig artikelDuitse boekenuitgever lanceert ereader voor 60 euro
Volgend artikelThiemeMeulenhoff biedt nu ook MBO-boeken op iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in