Readmill nu ook beschikbaar voor Android

0

Sinds vrijdag staat de app Readmill in Google Play. Readmill was al ruim 2 jaar beschikbaar voor de iPhone maar heeft nu dus ook de overstap gemaakt naar smartphones en tablets met Android. Met Readmill kun je je ebooks op een centrale plaats beheren. Gelezen pagina’s worden gesynchroniseerd op alle apparaten waarmee je leest.

Readmill begon als sociale leesapp waar je over boeken kunt discussiëren en aantekeningen kunt uitwisselen. Later werden daar steeds meer functies aan toegevoegd, zoals de mogelijkheid om je eigen ebooks te uploaden. Ook hebben een aantal ebookwinkels de mogelijkheid om ebooks direct na aanschaf naar Readmill te verzenden, zodat ze meteen voor je klaarstaan.

Daarnaast zijn er een aantal apps met een integratie met Readmill ingebouwd zodat je content vanuit die apps direct in Readmill kunt lezen. Readmill heeft een API beschikbaar waarmee ontwikkelaars makkelijk kunnen aansluiten op de dienst van het Berlijnse bedrijf.

Vorig artikelReview: Kobo Aura
Volgend artikelEU overweegt verplichte waarschuwingen bij verkoop ebooks met DRM
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in