Kindle Unlimited van start in Duitsland

0

Na Groot-Brittannië is Duitsland het tweede Europese land waar de abonnementsdienst Kindle Unlimited van start gaat. Vanaf vandaag kunnen Duitse lezers voor 9,99 euro per maand onbeperkt digitale boeken lezen uit Amazons aanbod.

Dat aanbod bestaat voor Duitsland momenteel uit meer dan 650.000 ebooks, waarvan zo’n 50.000 in de Duitse taal. Daarmee kan Amazon zich nog niet meten met de grootste concurrent in het land, Skoobe, dat 70.000 ebooks aanbiedt voor een vast bedrag per maand.

Bij Skoobe kun je echter nog niet met een ereader gebruik maken van het ebook-abonnement, terwijl Amazon natuurlijk de Kindle heeft waarop je ebooks kunt lezen. Bovendien kunnen klanten van Amazon Kindle Unlimited een maand gratis proberen.

Vorig artikelNieuwe online schrijverscommunity van Amazon
Volgend artikel‘Adobe bespioneert ebooklezers’
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in