De Standaard Magazine heeft nu eigen app

0

De Belgische krant De Standaard heeft een aparte app ontwikkeld voor De Standaard Magazine. Het magazine verschijnt elke zaterdag als bijlage van de krant. Op het moment bevat de app één magazine, een modespecial. Dit nummer wordt tevens in de App Store aangeboden.

Sinds augustus biedt de Belgische krant de app De Standaard HD aan. De app bevat bijna de gehele print versie met alle bijbehorende bijlagen. In de app is De Standaard Magazine dus ook opgenomen, die vanaf vandaag eveneens los verkrijgbaar is. De Standaard Magazine is een vast onderdeel van De Standaard Weekend en bericht over lifestyle. In het magazine verschijnen geregeld specials over mode, gastronomie, design en architectuur.

De app is ontwikkeld door Corelio Publishing, een dochterbedrijf van mediabedrijf Corelio die verschillende kranten uitgeeft waaronder De Standaard. Corelio Publishing ontwikkelde eerder de apps De Standaard HD en Pasuit Magazine. Het bladeren door het tijdschrift gaat zoals bij de meeste iPad-tijdschriften horizontaal en het bladeren door een artikel gaat verticaal. Het is mogelijk om uitgelezen nummers te archiveren.

De Standaard Magazine-app is gratis te downloaden in de App Store.

(Via: iPadclub)

Vorig artikelKobo verkoopt Vox-only ebooks
Volgend artikelVraagtekens bij Amazon’s ebookuitleendienst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in