Ebooks via mail versturen naar Pocketbook Touch

0

Pocketbook komt binnenkort met een software-update voor de Pocketbook Touch waarmee het mogelijk wordt ebooks via mail naar de ereader te versturen. De ereadermaker volgt hiermee Amazon, die dit al langer aan klanten aanbiedt.

Send-to-Pocketbook ondersteunt, net als de Pocketbook Touch, een grote hoeveelheid bestandsformaten, zoals ePub en Mobi. Gebruikers kunnen naar hun eigen apparaat of het apparaat van een vriend zo eenvoudig documenten opsturen en lezen.

Je hebt bovendien ook de mogelijkheid om een whitelist samen te stellen van e-mailadressen waarvan je bestanden wilt kunnen ontvangen, om spam te vermijden. De nieuwe functie komt beschikbaar met versie 4.4 van de fimware van de Pocketbook Touch.

Vorig artikelAmazon zoekt samenwerking met onafhankelijke boekwinkels
Volgend artikelPikas: korte verhalen voor smartphone en tablet
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in