Scribd voegt 30.000 luisterboeken toe aan abonnementsdienst

0

De Amerikaanse ebookabonnementsdienst Scribd heeft in een klap Amazons Kindle Unlimited-aanbod overtroffen met de toevoeging van 30.000 luisterboeken. Gebruikers krijgen voor 8,99 dollar per maand toegang tot zowel 500.000 digitale boeken als nu dus ook luisterboeken.

Volgens de geruchten had Scribd het even moeilijk toen Amazon de concurrentie aanging met het ebookabonnement Kindle Unlimited. De gebruikers zouden en masse de dienst ingewisseld hebben voor Amazons alternatief. Maar nu hoopt het bedrijf door de toevoeging van luisterboeken weer een streepje voor te hebben.

Naast een lagere prijs, 8,99 dollar tegenover 9,99 dollar, heeft Scribd namelijk nu ook meer luisterboeken dan Amazon. De grootste retailer ter wereld biedt er momenteel slechts zo’n 2.000 aan voor gebruikers van Kindle Unlimited. Bij de luisterboeken op Scribd zitten bekende titels, zoals bijvoorbeeld The Hunger Games.

Naast Scribd en Kindle Unlimited heb je in de VS ook nog Oyster, dat voor een prijs van 9,95 dollar per maand eveneens ebooks in een abonnement aanbiedt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in