Kobo Touch is in Nederland bestelbaar

0

De Kobo Touch ereader van het Canadese bedrijf Kobo is nu verkrijgbaar in Nederland. Sinds deze week biedt de Nederlandse webwinkel van Redcoon de ereader aan voor 129 euro. Redcoon is de eerste die de ereader in Nederland verkoopt.

Sinds 1 oktober biedt de Europese retailer Redcoon de Kobo Touch aan via de Duitse
webwinkel. Andere landen waaronder Nederland zouden later volgen wanneer Kobo daar lokale ebookshops zou openen. Redcoon is één van de grootste online retailers in Europa met websites onder meer in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Denemarken. Kobo besteedt al langer aandacht aan de Nederlandse markt. Sinds de update van september ondersteunt de ereader de Nederlandse taal. Daarnaast bevat de ebookshop van Kobo momenteel 24 Nederlandstalige ebooks.

Kobo breidt zijn diensten niet alleen uit naar andere landen maar ook naar andere apparaten. Op de blog van Kobo werd gisteren bekend gemaakt dat het bedrijf apps gaat ontwikkelen voor de nog te openen Windows 8 App Store. De app zal toegang geven tot meer dan 2,5 miljoen ebooks waaronder ruim een miljoen gratis ebooks. Kobo biedt al gratis apps aan voor de iPhone, BlackBerry en Android. “Kobo gelooft dat mensen in staat zouden moeten zijn altijd, overal en op elk apparaat te lezen en dit is onze missie sinds de eerste dag”, aldus het blogbericht.

Vorig artikelBlackBerry is nieuwe verliezer van tabletoorlog
Volgend artikelBeertje Paddington verschijnt op iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in