Bookeen verbreedt ereaderlandschap met Orizon

198
0
DELEN

Bookeen heeft een nieuwe ereader met touchscreen onthuld op de CES in Las Vegas, genaamd Orizon. Deze nieuwe ereader is met de vinger te bedienen. Er wordt gesproken over een vraagprijs van $250. De Orizon ereader heeft helaas nog geen internet connectiviteit via 3G.

De Orizon is een 6 inch eInk ereader met Bluetooth en wifi. Het touchscreen is te bedienen met de vinger, je hebt geen stylus nodig. Notities maken kan daardoor nog niet, volgens het blog Actualitte.com, maar wellicht dat een software update daarvoor kan zorgen.

Ook over de Cybook Opus was er nieuws. Deze ereader wordt leverbaar in verschillende kleuren. Volgens de eerste plaatjes zullen er naast de al bestaande witte Opus ook nog een zwarte, blauwe, rode, paarse, groene en oranje versie verkocht gaan worden.

De Franse ereader producent Bookeen is een van de eerste spelers op de Europese ereadermarkt. In 2007 lanceerde het bedrijf de Cybook Gen3 met eInk scherm. De eerste ereader van Bookeen was de Cybook Gen1 met 10 inch LCD scherm.

(Via: Actualitté.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER