Txtr Beagle krijgt tweede leven in Japan

0
DELEN

Misschien herinner je je de Txtr Beagle nog, een kleine ereader die je alleen in combinatie met een smartphone kon gebruiken. Het Duitse bedrijf Txtr wilde deze in combinatie met smartphone-abonnementen gaan verkopen, maar kreeg geen providers geïnteresseerd. In Japan hebben ze een nieuw model gevonden waarmee een aangepaste versie van de Beagle misschien wel succesvol wordt.

The Digital Reader kwam de Honto Pocket op het spoor, een ereader die verdacht veel lijkt op het apparaatje dat in 2012 in Duitsland werd aangekondigd. Hij heeft een ietwat nieuwer uiterlijk maar nog steeds een 5-inch scherm en maakt verbinding via Bluetooth.

In Japan verkopen ze het apparaat echter niet in combinatie met een smartphone, maar als bundel. Je kunt bijvoorbeeld de werken van Agatha Christie kopen in digitale vorm, op de Honto Pocket. Ook zijn er diverse andere bundels van de ereader en een selectie ebooks te koop.

Als los apparaat is de Honto Pocket misschien niet zo erg interessant, aangezien de goedkoopste Kindle ook erg betaalbaar is. Maar voor mensen die graag bundels kopen en lezen, is de ereader wellicht een aardig alternatief.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER