Txtr Beagle krijgt tweede leven in Japan

0

Misschien herinner je je de Txtr Beagle nog, een kleine ereader die je alleen in combinatie met een smartphone kon gebruiken. Het Duitse bedrijf Txtr wilde deze in combinatie met smartphone-abonnementen gaan verkopen, maar kreeg geen providers geïnteresseerd. In Japan hebben ze een nieuw model gevonden waarmee een aangepaste versie van de Beagle misschien wel succesvol wordt.

The Digital Reader kwam de Honto Pocket op het spoor, een ereader die verdacht veel lijkt op het apparaatje dat in 2012 in Duitsland werd aangekondigd. Hij heeft een ietwat nieuwer uiterlijk maar nog steeds een 5-inch scherm en maakt verbinding via Bluetooth.

In Japan verkopen ze het apparaat echter niet in combinatie met een smartphone, maar als bundel. Je kunt bijvoorbeeld de werken van Agatha Christie kopen in digitale vorm, op de Honto Pocket. Ook zijn er diverse andere bundels van de ereader en een selectie ebooks te koop.

Als los apparaat is de Honto Pocket misschien niet zo erg interessant, aangezien de goedkoopste Kindle ook erg betaalbaar is. Maar voor mensen die graag bundels kopen en lezen, is de ereader wellicht een aardig alternatief.

Vorig artikelDuitse boekhandels: ruil je Kindle gratis in voor een Pocketbook
Volgend artikelOok Italië en Malta hebben nu laag BTW-tarief op ebooks
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in