Copia laat auteur vragen beantwoorden in de marge

0
DELEN

Het sociale leesplatform Copia is begonnen met een experiment waarbij lezers vragen kunnen stellen aan de auteur van een boek. Vanaf vandaag kunnen lezers van het boek Love Goes to Buildings on Fire van auteur Will Hermes in de marge van het boek direct hun vragen stellen. Hermes, criticus bij het tijdschrift Rolling Stone, zal de vragen die hem geadresseerd worden tot aan 21 februari beantwoorden.

Het in november 2010 gelanceerde Copia is een online boekwinkel en sociaal netwerk ineen en richt zich op mensen die hun leeservaring willen delen met andere lezers. Tot nu toe konden lezers hun aantekeningen in de marge van boeken al delen met andere gebruikers. Het is nu voor het eerst dat gebruikers ook in gesprek kunnen gaan met de auteur van een boek.

Seth Kaufman van Copia: “We zijn blij dat Will Hermes met deze mogelijkheid wil beginnen en de interactieve mogelijkheden van onze app wil laten zien.” Hij hoopt dat andere auteurs dit voorbeeld zullen volgen. “In een verkoopomgeving waarin zoveel boeken dezelfde prijs hebben, is het fijn om lezers echt toegevoegde waarde te kunnen bieden.”

(via: TeleRead.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER