Read an E-book Week

0

Tijd voor nieuwe ebooks op je ereader? Dan is dit jouw week. Gisteren is de Read an E-book Week van start gegaan. Deze zal van 7 tot en met 13 maart 2010 duren.

Tijdens de Read an E-book Week bieden verschillende ebookretailers en auteurs ebooks gratis of met korting aan. De ebooks die aangeboden worden staan in de E-bookstore van de Read an E-book Week website. De aanbiedingen staan gesorteerd op verkoper, uitgever of auteur.

Er worden onder andere ebooks aangeboden van Smashwords, Omnilit, Booksinmyphone (met ebooks die je op een smartphone kunt lezen) en Twilight Times Books. Ook verschillende auteurs, bijvoorbeeld Steve Jordan, Warren Adler en Lillie Ammann, doen mee aan de week. Stripliefhebbers kunnen ook bij de Read an E-book Week terecht. Onder andere DriveThruComics biedt elke dag een gratis ebook aan.

Op de site is ook meer algemene informatie te vinden over digitaal lezen, ebooks en ereaders. Voor ebookliefhebbers is dit dé week om gratis of sterk afgeprijsde ebooks te verkrijgen.

(Via: Read an Ebook Week.)

Vorig artikelKleur op ereaders: een update
Volgend artikeliPad geduchte concurrent voor ereaders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in