100 euro korting op het e-reading & tablet-event

0

Dankzij de snelle opkomst van tablets, smartphones en ereaders zijn er veel kansen om digitale content aan de man te brengen. Maar hoe doe je dat het best? Zet je in op apps, ebooks, digitale tijdschriften, of misschien wel combinaties? Dit en meer leer je op de vierde editie van het jaarlijkse e-reading en tablet event, dat gehouden wordt op 19 maart 2013.

Wij zijn opgegroeid met de gedachte dat we content moeten bezitten. Maar het wordt steeds duidelijker dat het nu om toegang tot die content gaat. Dat is het hoofdthema van de 4e editie van het e-reading & tabletevent dat in 2013 gehouden wordt op 19 maart te Bussum. Een niet te missen event over de tablet/ereader in al zijn verschillende vormen. ’s Morgens bestaat het programma uit een aantal plenaire lezingen.

’s Middags is er voldoende gelegenheid om kennis te vergaren in verschillende parallelsessies over tal van onderwerpen. Ondertussen praten de partijen op de beursvloer je graag bij over hun product en is er volop gelegenheid om te netwerken met de andere bezoekers.

Normaal kost dit event €295,-. Als je je via eReaders.nl inschrijft ontvang je echter €100,- korting. Profiteer nu van dit voordeel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in